"Hoe je kunt helpen door te doneren"

Toen ik mijn kinderen verloor zocht ik naar hulp. Had behoefte aan tips die mij zouden helpen om mijn leven weer op te pakken, mijzelf toe te staan gelukkig te zijn en weer vertrouwen te hebben in de toekomst. Dit was niet makkelijk. Ik zocht mij suf op het internet. Informatie was versnipperd. En meer dan eens, stuitte ik op de verkeerde website.... Ik zocht naar boeken. Maar vond er geen één die aan mijn wensen voldeed.

 

Om andere ouders deze zoektocht te besparen, heb ik mijn ervaringen en wetenschappelijke kennis gebundeld in een praktisch toepasbaar boek: Je bent je kindje verloren... Hoe nu verder? Een boek met tips en inzichten die jou (en je naasten) verder helpen. Zodat ouders die hun kindje (gaan) verliezen en hun naasten die tips en inzichten krijgen die nodig is voor het rouwproces na het ingrijpende en onmenselijke verlies van een baby.

 

Help jij mij om mijn boek: Je bent je kindje verloren... Hoe nu verder? te schenken aan ziekenhuizen, verloskundigen, kraambureaus, huisartsen, uitvaartorganisaties? Zodat dit boek op de plek ligt waar het zo hard nodig is. En waar het direct gebruikt kan worden? 

Doneren kan via onderstaande knop

Hartelijk dank voor je donatie!

Lieve groet, Leonie