"Hoe schrijven en creatief bezig zijn troostend en helend zijn in jouw rouwproces"

Workshop Koesterboek

Iedere mama of papa koestert herinneringen aan hun baby. Voor nu en voor later. Ook jij als mama of papa van een overleden kindje. Schrijven en creatief bezig zijn werken beiden troostend en helend. Het helpt je je gevoelens te uiten, helpt je te ontspannen en versterkt je veerkracht. Het helpt je bij je rouwproces. Zodat het verlies van je kind een plek krijgt in je leven en jij het leven weer durft te omarmen

 

In onze workshop KOESTERBOEK begeleiden we jou bij het maken van de omslag van het koesterboek voor jouw kindje. We gebruiken hiervoor de zachtste wol. En begeleiden jou tijdens het maakproces in het intuïtief vormgeven van jouw unieke omslag.  Zodat jouw kindje liefdevol en in zachtheid omhuld herinnerd en gekoesterd wordt. En maken we een start met het met herinneringen vullen van jouw KOESTERBOEK. We hebben vragen verzameld die jou helpen uiting te geven aan je gevoel.  Jij bepaalt zelf welke vragen je beantwoordt. Zodat je een boek krijgt dat uniek en helemaal toegespitst is op jouw kindje. 

 

Aan het eind van de dag ben je weer een stukje verder in je rouwproces en ga je naar huis met een uniek boek met herinneringen om te koesteren. 

 

We starten om 10.30 en eindigen rond 15.30 zodat we met elkaar in alle rust en ruimte er een mooie dag van maken.

Data van de workshops:

 

  • 15 september 2023 (VOL)
  • 22 september 2023 (VOL)
  • 13 oktober 2023
  • 20 oktober 2023

De investering

De investering voor de workshop bedraagt € 147. Dit is inclusief alle materialen, koffie, thee, lunch en iets lekkers.  Per workshop is er plaats voor zes personen. Op die manier kunnen wij jou optimaal begeleiden.

 

Inschrijven doe je via onderstaande knop

Impressie maakproces 

Download hier je GRATIS vragenlijst met uitleg om je Koesterboek met herinneringen te vullen. 

Schrijf je in voor de workshop met onderstaande knop