Workshop Koesterboek

 

Iedere mama of papa koestert herinneringen aan hun baby. Voor nu en voor later. Ook jij als mama of papa van een overleden kindje.

 

In onze workshop KOESTERBOEK begeleiden we jou bij het maken van het babyboek voor jouw kindje. Zodat de herinneringen aan je kindje levend blijven en je hem of haar altijd met liefde kan koesteren.

 

Schrijven en creatief bezig zijn werken beiden troostend en helend. Het helpt je je gevoelens te uiten, helpt je te ontspannen en versterkt je veerkracht.

 

Met de zachtste wol vilten we een omslag voor jouw koesterboek. Een zachte omslag om jouw kindje liefdevol en in zachtheid omhuld te koesteren. Maar ook om het verdriet om het gemis te 'verzachten'. Tijdens het maakproces begeleiden wij jou in het intuïtief vormgeven van jouw unieke omslag.

 

Om je koesterboek met herinneringen te vullen, ontvang je vragen die jou helpen uiting te geven aan je gevoel. Het beantwoorden ervan werkt troostend en helend. Met als eindresultaat een boek vol herinneringen om te koesteren.

 

Voorafgaand aan het vilten maken we een korte wandeling door de bossen van Harderwijk. Zodat we ontspannen en vol inspiratie kunnen beginnen.

 

We starten om 10.30 en eindigen rond 15.30 zodat we met elkaar in alle rust en ruimte er een mooie dag van maken.

De investering

De investering voor de workshop bedraagt € 147. Dit is inclusief alle materialen, koffie, thee, lunch en iets lekkers.  Per workshop is er plaats voor zes personen. Op die manier kunnen wij jou optimaal begeleiden in het proces.

 

Data van de workshops:

  • 19 november 2022
  • 28 januari 2023
  • 4 februari 2023
  • 25 februari 2023
  • 4 maart 2023
  • 25 maart 2023

Inschrijven kun je via deze link https://www.hemelwieg.nl/verhalen.html