Er ging een streep door je toekomstbeeld

Ben je tijdens je zwangerschap of vlak na de bevalling je kindje verloren?

Vliegen je emoties alle kanten op? En krijg je er geen grip op? Voel je je schuldig omdat jouw lijf het liet afweten? Jij je kindje niet kon beschermen? Voel je je schuldig omdat je jaloers bent op moeders met een baby?

Heb je het gevoel dat niemand je echt begrijpt en dat je er helemaal alleen voor staat? Wat een intens verdriet. En zoveel pijn…

Iedereen vertelt je dat je er niks aan kon doen. Maar zo voelt het niet voor jou.

Men probeert je op te beuren. Je op positieve gedachte te brengen. Hoop te bieden. Maar wat valt er mooi te maken aan dit verlies…?

Het enige wat jij wilt is je kind terug. En dat gaat nooit gebeuren.
En je vraagt je af: Kan ik ooit weer gelukkig zijn?

Je probeert het echt. Je zoekt afleiding en hulp. Maar je komt niet verder. Want begrijpt die ander wel echt wat er door jou heen gaat? En hoe kun je nu genieten als je zo’n groot en onmenselijk verlies hebt meegemaakt.

Er ging een streep door je toekomstbeeld. Van een roze wolk naar gitzwart. Terwijl iedereens leven doorgaat staat jouw leven stil.

Ik weet hoe het voelt. En weet hoe het is. Als moeder van twee. overleden baby’s. Het verlies van mijn kinderen was de ergste pijn die ik ooit heb gevoeld. En ik had geen flauw idee hoe ik dit intense verdriet te boven moest komen. Ik dacht dat ik nooit meer gelukkig kon zijn.

Het tegendeel is waar. Het is mij gelukt om het verdriet om te zetten in kracht en inspiratie. En het intense gevoel van leegte is gevuld met liefde en trots. Ik kan voluit zeggen dat ik (weer) gelukkig ben.

En dat gun ik iedere ouder. Ook jou

Ik deel met jou de belangrijkste lessen die ik tijdens mijn rouwproces leerde. Zodat je weet wat je kunt doen wanneer je leven zo’n dramatische wending maakt. En wat je kunt doen om er niet aan onderdoor te gaan. En hoe dit intense verlies jou ook iets kan brengen.

Neem hier vrijblijvend contact met mij op. Dan plannen we een afspraak

Je staat er niet alleen voor.

Lieve groet, Leonie

Deel mijn verhaal

Herstellen van je bevalling. Ook als je je baby bent verloren

Mijn lijf moet herstellen van de bevalling maar ik wil niet tussen blije moeders zitten Ik ben bevallen. Maar mijn buik is nog dik. Ik heb geen conditie en heb moeite met het ophouden van mijn plas. Ik ben bevallen maar heb een lege wieg. Ik sta voor de spiegel en...

Hoe een sieraad helpt bij het rouwproces na verlies van je baby

Ik ben vijftig. Een mooi moment om mijn leven de revue te laten passeren Ik ben vijftig geworden of te wel Sara. Een leeftijd om bij stil te staan. Een prachtige leeftijd. Maar het voelt nu ook wel als nu ben ik niet meer jong. Mijn toekomst wordt korter. Ik wordt...

Hoe je de relatie weer kunt herstellen. Ook na een lange tijd…

Soms voel je de noodzaak om gelijk te reageren Ik open mijn LinkedIn en lees een berichtje: Dag Leonie, mag ik je iets vragen? Ik heb een vriendin of misschien wel, ik had een vriendin. Ze heeft vorig jaar haar kindje verloren en al die tijd heb ik niets van mij laten...

0 reacties