"Herinneringen als bron van troost en inspiratie" 

Gratis koesterboek

Het verlies van je kind tijdens of vlak na de zwangerschap. Het verdriet is niet te beschrijven... Een hart vol met liefde en lege handen. 

 

Elke herinnering aan je kindje wil je koesteren. Tastbaar maken. Maar hoe geef je uiting aan de liefde en de trots als je wordt overmand door verdriet? Hoe kun je je leven weer oppakken en jezelf toestaan gelukkig te zijn als je zo'n ingrijpend verlies hebt meegemaakt?

 

Schrijven en creatief bezig zijn is troostend en helend. Het helpt je je gevoelens te uiten, helpt je te ontspannen en versterkt je veerkracht.  Het helpt je door je rouwproces. 

 

Het KOESTERBOEK is een verzameling vragen die ik heb gemaakt om jou een middel aan te reiken om op je eigen manier en op je eigen gevoel herinneringen aan je overleden baby te maken. Zodat deze herinneringen een bron van troost en inspiratie zullen zijn

 

Maar dat niet alleen. Het KOESTERBOEK bevat ook vragen die jou, stapje voor stapje, helpen door je rouwreis. Zodat het intense verdriet plaats maakt voor liefde en trots. En jij je leven weer in de hand neemt

 

Wil je het Koesterboek gratis ontvangen? Vul dan je gegevens in via onderstaande knop. 

Er is een versie voor moeders en een versie voor vaders. 

 

Workshop

Om je koesterboek nog persoonlijker te maken, organiseren Nathalie Roelofsen Nijzink van Hemelwieg en ik meerdere keren per jaar de workshop KOESTERBOEK.

Tijdens deze workshop maak je onder begeleiding van Nathalie en mij een viltenomslag voor jouw Koesterboek. 

Zodat je aan het eind van de workshop een stapje verder bent in je rouwproces en naar huis gaat met een persoonlijk en uniek boek vol troostende en inspirerende herinneringen. 

Een boek om te aaien en om dicht tegen je aan en/ of bij je te houden.

Voor meer informatie gebruik onderstaande knop of bekijk onderstaande video